Sobre el projecte

Se’ns demana controlar l’aforament dins d‘una botiga d’una manera no invasiva per complir les mesures COVID-19.

La solució

Des de fa temps que les càmeres de vigilància porten AI (intel·ligència Artificial ), detecció de persones o objectes, creuament de línies o intrusió d’àrees protegides o supervisió objectes.

Ara, amb un pas més evolucionat les càmeres incorporen el BI (Intel·ligència de Negoci), aquest sistema ens permet fer el conteig de persones i ocupació d’espai dins d’una àrea, mapes de calor a les zones on hi ha mes moviment de gent i fins hi tot el seguiment de cues de persones o durada de les mateixes, aquest últim molt utilitzats en el mon dels supermercats per obrir més caixes i detecció d’ineficiències.

El resultat

Així doncs amb una simple càmera amb BI afegida al sistema de videovigilància ja disposem d’un control d’aforament de la botiga sense haver de fer cap despesa mes, aquesta càmera també disposa d’un relé de sortida on podem posar un semàfor, barrera o simplement bloquejar la porta d’accés.

En aquest cas el client també disposa d’un monitor de publicitat a la botiga on es pot visualitzar la càmera i l’aforament en temps real.

Skip to content