Sobre nosaltres

ELECVIC®

El 1975 neix Electrotècnia Tèxtil, una instal.ladora elèctrica especialitzada en instal.lacions industrials del sector tèxtil i de la pell.

Degut als canvis en el sector, en els anys 90 sobretot, l´empresa canvia l’àmbit d’actuació i es diversifica en un ampli ventall de sectors, entre ells: l’alimentació humana, alimentació animal, paper, plàstic, tèxtil, suro, packaging, químic, farmacèutic, health care, distribució i tractament d’aigua, construcció de maquinaria, i energies renovables.

Tots aquests anys d’experiència en el sector és el nostre millor aval davant dels nostres clients. La retenció del knowhow adquirit mitjançant la fidelització del nostre equip humà; una formació continuada del mateix; una adaptació continua a les oportunitats i solucions més eficients del mercat; i una aposta per la qualitat i professionalitat; són factors determinants que ens permeten oferir als nostres clients serveis d’alta qualitat i assessorament.

Creiem fermament que “La innovació tecnològica és la clau de la competitivitat”.

Disseny i solucions a mida

La nostra figura d'integradors ens permet tenir un únic interlocutor per a la plena integració dels sistemes i instal·lacions, assessorant en tot moment sobre la tecnologia i els dispositius que més s'adeqüen a les necessitats del projecte i a les prestacions desitjades.

Tecnologies obertes

No depenem de cap fabricant, les nostres solucions es basen en estàndards que garanteixen la compatibilitat entre dispositius de diferents fabricants, de manera que el sistema es mantindrà actualitzable i ampliable per un futur, sense lligams a un únic proveïdor o fabricant.

Botiga

Disposem d'una Botiga de components i materials electrònics on us podrem ajudar amb les últimes tecnologies. Des del component més simple d'una placa electrònica a la solució més novedosa del mercat tecnològic.

Showroom

Disposem d'un espai totalment funcional i en constant renovació on cada client podrà veure i comprovar el funcionament de les diferents solucions de control, videovigilància, multimèdia, seguretat, ... D'aquesta manera, aconseguim un millor resultat final en complir les necessitats del client. Per a oferir un millor servei personalitzat als nostres clients, és necessari reservar hora per poder visitar el showroom, on així us podrem atendre personalment segons les vostres necessitats.

Equip humà

El nostre equip

Som un equip altament qualificat pel desenvolupament i l’aplicació de projectes elèctrics i VDI de tots els àmbits i sectors. Amb un grau d’experiència molt alt però combinat amb la renovació, formació i adequació als nous temps. Som actius i no ens limitem a realitzar projectes sinó a ajudar i aportar, amb els nostres coneixements i experiències, les millors solucions als nostres clients segons les seves necessitats.

PERQUÈ NOSALTRES

Experiència, qualitat, responsabilitat, millora continua són la base de la nostra activitat professional amb l'aval de més de 40 anys en el sector

+ 100

Projectes realitzats

30

Tones d'estalvi de carbó

34

Tones d'estalvi de CO2

Equivalent a 46

arbres plantats

Skip to content