Hospital Campdev脿nol

Instal.laci贸 de quadres el猫ctrics nous, instal.lacions de BT de reforma de l麓edifici existent i ampliaci贸 nova, incloent quirofans,habitacions,despatxos鈥. Tamb茅 infraestructura de veu i dades.

Centre log铆stic Baleny脿

Instal.laci贸 el茅ctrica BT, infraestructura VDI de Veu i dades, gesti贸 i control edifici Intel.ligent amb sistema BMS Schneider, dels edificis de la ciutat log铆sitica incloent Edifici Secs-Edifici Frescos-Edifici Online-Edifici nau inversa. Superficie total 78000 m2. Pot猫ncia 4000 kW.

Hipermercat Esclat

Control integral del sistema de il路luminaci贸 i climatitzaci贸. Primer edifici amb classificaci贸 energ猫tica classe A.

Apartaments Guiana

Ens referim a uns apartaments al bell mig de Ponferrada. Una ciutat molt tur铆stica i amb gran diversitat de gent. Disposa d鈥檜n total de 16 apartaments sense personal a recepci贸.

Vall de N煤ria

Instal.lacions el猫ctriques del complex apart-hotel a la Vall de N煤ria.Incloent control i gesti贸 de clima amb sistema geot猫rmia de Geotics (Nibe), quadres el猫ctrics nous, instal.lacions de BT d麓il.luminaci贸,endolls,climatitzaci贸…

Empresa c脿rnica Baucells

L鈥檈mpresa c脿rnica Grup Baucells Alimentaci贸 es disposa a realitzar ampliacions en les seves instal路lacions. Constar脿 d鈥檜n transport de palets el qual finalitza en una nova planta amb c脿meres d鈥檜ltra congelaci贸 amb temperatures de treball extremes de fins a -80潞C, un sistema pioner en tot l鈥檈stat.

Gesti贸 remota nau industrial

Instal.laci贸 el茅ctrica de 1600 A a una planta industrial de reciclatge amb interruptors motoritzats tipus MTZ Schneider 1600 A perqu猫 pugui tenir la gesti贸 i control remota de la conmutaci贸, control del grup electr貌gen, preparat per conectar a smartpanel o supervisor global. Interruptors amb ajustos electr貌nics microl貌gic ajustable per app via bluetooth.

Oficines JCM Technologies

L鈥檈difici sobre el qual hem realitzat el control consta de tres plantes: soterrani, on hi ha un magatzem i zona de producci贸 i planta baixa i primera que formen una zona di脿fana.
El fet d鈥檋aver-hi tanta diversitat de feines, vam haver d鈥檃daptar cada espai a una flexibilitat d鈥檃spectes com la intensitat de llum, la temperatura o la pres猫ncia de persones.

Control aforament

Se鈥檔s demana controlar l鈥檃forament dins d鈥榰na botiga d鈥檜na manera no invasiva per complir les mesures COVID-19.

Accusine PCS+

El client ens planteja que pateix repetides incid猫ncies en el subministrament el猫ctric de la seva instal路laci贸.
Continu茂tat de servei an貌mala amb tot el que aix貌 li representa de p猫rdues de temps i costos.
Es troba d鈥檌gual manera salts intempestius de les proteccions diferencials sense causes aparents de defecte i sense cap relaci贸 hor脿ria o c脿rregues.

Oficines Moventia Sant Cugat

Estem parlant d鈥檜n edifici de 5 plantes amb 800 metres quadrats per planta. Totes elles amb diferent tipologia d鈥檈spais on ens haurem d鈥檃daptar a les necessitats requerides.
Un factor important a tenir en compte 茅s la pres猫ncia de vidre en tot el per铆metre de l鈥檈difici i la combinaci贸 d鈥檃ix貌 amb els diferents sistemes de clima, il路luminaci贸 i cortines.

Nestl茅 Waters

Una planta embotelladora d麓aigues ens va encarregar el projecte de poder controlar de manera eficient, segura i automatizada els consums el猫ctrics i d麓aigua de la planta de producci贸. Tenien l麓intu茂ci贸 de que per errors humans hi havia linies de producci贸 que tenien despeses innecessaries per貌 no tenien manera de quantificar-ho ni certificar-ho.

Onnera Group

Regulaci贸, gesti贸 i control de l麓il路luminaci贸 de la planta industrial, per estalvi energ猫tic i flexibilitat davant els canvis d麓organitzaci贸 industrial. El fet de canviar l麓organitzaci贸 de linies de producci贸 obligava a moure i reorganitzar la distribuci贸 f铆sica de lluminaries de sostre amb tot el que representava cada vegada amb temps i costos. Alhora amb l麓entrada de llum natural es buscava regular l麓il路luminaci贸 artificial de manera que sense perdre comfort i seguretat per els treballadors s麓optimitz茅s el consum.

Depuradora d’aigues d’Osona

El Consell comarcal d麓Osona, l麓empresa mixta depuradores d麓osona SL i l麓ag猫ncia Catalana de l麓aigua sol路liciten l麓execuci贸 del projecte d麓una planta d麓aprofitament energ猫tic de biog脿s. El gas que s麓alliberava en el proc茅s de tractament de fans es cremava en una torxa, sense reaprofitar-se.

Regulaci贸 de llum

Se鈥檔s demana regular la llum interior d鈥檜na nau oberta per tres bandes depenent de la direcci贸 i la quantitat de llum que entri en cada moment del dia.

Seminari de Vic

Instal路laci贸 CCTV i VDI a tot l麓edifici, amb cablejat de fibra 貌ptica de rack a rack i cablejat de dades tipus UTP cat6 per c脿meres IP.

Hospital General de Vic

Instal路laci贸 el猫ctrica, vdi, control infermeria鈥 en definitiva construcci贸 d麓una UCI puntera en el 2006 a nivell de serveis i instal路lacions.

Berna T猫xtil

Instal.laci贸 el茅ctrica de Baixa tensi贸, busos de comunicaci贸n de processos, oficines i veu i dades. Es va fer l麓instal.laci贸 de Baixa tensi贸 d麓una planta industrial dedicada a l麓脿mbit del t猫xtil.
Construcci贸 d麓una f脿brica t猫xtil amb m脿quinaria moderna preparada per ser competitiva en uns moments on el sector t猫xtil no passa precisament per el millor moment a Catalunya, per貌 que empresa com Berna t猫xtil s麓especialitzen i i aconsegueixen trobar el seu n铆nxol de mercat.

Uni贸 esportiva Vic

La Uni贸 Esportiva Vic, ens va demanar ajuda per renovar el seu sistema de megafonia i 脿udio ambiental del seu estadi.
Ja tenien un sistema molt antic amb uns altaveus de trompetes que feien un so molt deficient que quasi no s鈥檈ntenien els comentaris ni les retransmissions.
Am茅s se鈥檔s va demanar que el sistema fos port脿til, ja que a vegades fan esdeveniments a fora del seu camp i es volen endur els equips.

Vivenda intel路ligent Sabadell

El repte principal d鈥檃quest habitatge 茅s aconseguir que els 400 metres quadrats repartits en 3 plantes i carregats de tecnologia no afectin al confort del dia a dia. Sempre buscant la m脿xima efici猫ncia i integraci贸 entre els diferents sistemes.

Vivenda intel路ligent Tarragona

El client ens va demanar el control i supervisi贸 total de la llar, d鈥檜na manera pr脿ctica i f脿cil.
Volia controlar tant de forma local com remota; llums, persianes, climatitzaci贸 per zones, piscines interior i exterior, sistema de reg, videoporter i accessos, alarma, circuit tancat de televisi贸 i sistemes audiovisuals o multim猫dia.

Hipermercat Esclat

Control integral del sistema de il路luminaci贸 i climatitzaci贸. Primer edifici amb classificaci贸 energ猫tica classe A.

Skip to content