Seguretat

Càmeres Dahua TIOC

Actualment disponible en versions de 2MP, 5MP i 8MP, aquesta nova càmera TIOC (3 a 1), pionera en la indústria, ofereix a tot color, dissuasió activa i Intel·ligència Artificial (IA), una innovadora solució intel·ligent tot en un. Amb taxa de falses alarmes inferiors al 2%, una funció de cerca millorada i codificació IA incorporada que ofereix una reducció de l’90% en l’espai del disc, aquesta nova addició a la gamma de Dahua pot ajudar a millor l’eficiència i el cost de funcionament de sistemes de CCTV.

Avantatges

Reducció de falses alarmes


Les funcions d’IA integrades es centren en humans i vehicles reduint el nombre de falses alarmes.

Dissuasió activa

Llum vermella i blava i un àudio millorat per incrementar la dissuasió.

Supervisió a tot color

Mostra vídeos d’alarmes a color i captura detalls nítids en condicions de baixa lluminositat.

  • Potent tecnologia líder en la indústria: Dahua és el primer fabricant a comercialitzar-la, integrant funcionalitats com una brillant llum LED, sirena dissuasòria i altaveus integrats.
  • Estalvi d’espai en disc: La codificació IA comprimeix dinàmicament les imatges, mantenint-les nítides, mentre s’estalvia + 90% d’ample de banda que en H.264.
  • Enviament d’alarmes per APP: Enviament de notificacions push d’alarmes en temps real, s’activen i desactiven amb un botó.

Topologia del sistema

Casos d’aplicació


Residències privades

que necessiten protecció i advertència davant intrusos, com viles, cases o habitatges de vacances.

Negocis i oficines

per a la protecció de béns valuosos, dissuasió de robatoris i evitació de bloqueig de sortides d’emergència i zones restringides.

Més informació a: https://iberia.dahuasecurity.com/tioc/?utm_source=BenchmarkEmail&utm_campaign=Sep_25_2020_Email&utm_medium=email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This field is required.

This field is required.

Ves al contingut