Actualment disponible en versions de 2MP, 5MP i 8MP, aquesta nova c√†mera TIOC (3 a 1), pionera en la ind√ļstria, ofereix a tot color, dissuasi√≥ activa i Intel¬∑lig√®ncia Artificial (IA), una innovadora soluci√≥ intel¬∑ligent tot en un. Amb taxa de falses alarmes inferiors al 2%, una funci√≥ de cerca millorada i codificaci√≥ IA incorporada que ofereix una reducci√≥ de l’90% en l’espai del disc, aquesta nova addici√≥ a la gamma de Dahua pot ajudar a millor l’efici√®ncia i el cost de funcionament de sistemes de CCTV.

DALI √©s un est√†ndard internacional definit per la Comissi√≥ Electrot√®cnica Internacional (IEC) en l‚Äôest√†ndard IEC 62386. √Čs un protocol creat per controlar sistemes d‚Äôil¬∑luminaci√≥ (Digital Adressable Lighting Interface = Interf√≠cie Digital d‚ÄôIl¬∑luminaci√≥ Direccional).

En els propers anys, un dels grans reptes del sector de la construcci√≥ en tots els pa√Įsos europeus ser√† complir els objectius que la Directiva d’Efici√®ncia Energ√®tica d’Edificis (2010/31 / EC) assenyalava per a la implantaci√≥ en 2020 dels anomenats edificis de consum d’energia gaireb√© nul o NZEB (Nearly Zero Energy Buildings).

La finalitat d’aquest document és oferir recomanacions per evitar al màxim les infeccions per COVID-19 als espais de treball de les empreses, referint-nos a les instal·lacions de climatització i ventilació així com a les diferents superfícies en les que poden entrar en contacte els ocupants.

Skip to content